Im still have booring :(

!!!

Idag kommer det komma in massor med onödiga inlägg

för dagen .


Vad ska jag gööööööööra ?!


Aja lägger in något om STEPHANIE PRATT ISTÄLLET


Utgångspunken för att skapa en perfekt bas är att hitta rätt skala. Varma eller kalla sminktoner som smälter in i hyn samt att hitta färger som ger läpparna och ögonen intensitet. Att välja fel toner kan få motsatt effekt, det vill säga att man förlorar kontrasten.

Stephanie Pratt har en typisk LA-bränna året om och behöver endast lite bronzer för den rätta looken. Vi skandinaver har endast sol ett par månader om året men vi kan fuska till oss en solbrun nyans med hjälp av en brun-utan-sol. Sedan är foundation en toppenprodukt för att jämna till hudtonen och dölja skavanker som påsar under ögonen och röda partier. Hitta rätt nyans på foundation, puder och concealer genom att testa dem käklinjen.

Pratt gillar välmarkerade ögon och då behövs en basskugga, en skimmerskugga, en kajalpenna och ett par läckra lösfransar. Tona och sudda ut skuggorna väl. Därefter drar du en jämn linje längs franskanten och i ögats innerkant. Avsluta med att fästa lösögonfransarna och ett lager med mascara.

Till hennes porslinshy passar det varma bronzingpudret perfekt. Det framhäver Pratts fräscha hudton och hennes blonda svall. Och med en naturell färg på läpparna binds hela sminkningen samman

 Stephanie Pratt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0