EN BLOGG VÄRD ATT LÄSA * TÄVLING JAG ÄR MED PÅ *

Jag tävlar om dessa nagellack hos Ellybell

Tävlingen avslutas Måndag 28/2




TRÅK -.-

Hej,


har tråkigt här hemma justnu,kollar på ett par bilder på sandstränderna i grekland. Hur tråkig får jag igentligen vara ? .. Tillräckligt tråkig för att ni inte ska orka läsa?, :o. Blev faktist inte så väärst nöjd med den header jag har nu .. Funderar på att fixa en ny. Men jag vet endå inte riktigt för att jag orkar bara inte. Någon annan som kan hjälpa mig...maybe ? :D


/ CARROUW


Redigerad, från förra året i sommarstugan :D

JibiiiDobado.

Hej!,


förlåt för en oförståndlig rubrik, det är svårt att ha "b-r-a" rubriker när inget speciellt hänt. Ja,jag är i den sitsen justnu!... Åt frukost imorse,efter det så käkade jag rulltårta (rester från igår) Och justnu så sitter syrran och sjunger inne på sitt rum så jag har på mig min MP3 på högsta volym,dunkar helt enkelt helt awesome muSIC.


/ LINA


SMILE, ALWAYS <3

BACK ON TRACK

Hej!,


idag har jag varit på fotbollsträning,äntligen back on track på fotbollen! .. Har ju inte varit dära på ett tag. Men iaf, när jag kom hem så hållde mamma på med att baka en rulltårta,den smakade awesome . Ja jagvet jag är en gottegris"buut im have still my wite teeth left" ursäkta min dåliga thai-polack-sven-engelska x-s-d?. 


/LINA
 
Hahha,gick i 3:de klass på denhära bilden. Var fääättt omogen då,det är därför jag ser ut som ett mobboffer
på bilden :D


SVAR PÅ TAL :

liza<33 om Donuts:
hahaaa carro matten skulle vara klar förr en v. sen! <3333


Svar: Haha, aa yes i now :D, men asså jag menade facit,du vet gå igenom så att man gjort rätt.
Gjorde aldrig det förut

Donuts

Hej!,


idag så har jag varit och handlat i affären med Mamma & Mimmi. Mimmi och jag köpte varsin glasyrad munk. Dom var super goda mömms :D!. Jag har också gjort lite läxa men inte mycket,är klar med matten nu :).


/Lina

VILL HA :


För min del..

Hej,


idag så är jag faktist hemma,är lite småsjuk så ingen skridskobana blir det för mig idag. Även fast att carro så gärna velat.Så ja.. För min del så är det sportlov nu!WIHOO.
Nu ska jag sluta tråka ut er!.. :P..


Hare BÄZZTA / LINA


Hahha, gammal bild.

HEART

Hej,


Bara en dag kvar sen så blir det sportlov :)!,yippey. Det känns som att snön sakta men säkert faller bort nu också,wohooo! Idag när jag kom hem så berättade mimmi att vi hade äppelmuffins(väldigstora) och vaniljmunkar hemma. Såklart så tog jag för mig allt vad jag hade ;), man ska aldrig slösa på ett sådant gött ögonblick,visst ;D.

HARE BÄZZT / LINA


PEACE

Onsdag-

Hej!,


idag i skolan har det inte hänt mycket . Vi hade inget prov idag, men vi hade därimot 2 st lektioner :
Vi hade Geografi & Svenska. Dagen kändes ganska trög och tråkig. Det var skönt att få komma hem ! :)
Det har inte hänt så speciellt mycket ännu, återkommer säkerligen senare

M.M.K.F.L

= Med Många Kramar Från Lina


USH,BLÄ,TVI

Låt det brinna - Låt aldrig hoppet försvinna

Hej,


ville bara passa på att säga godnatt nu även fast att det blir ett ganska onödigt blogginlägg. Min update har ju inte varit så bra idag!

hoppas ni kommer att sova gött,.. och ja jaghoppas att ni inte drömmer om Lord voldermort ? X-D

/ Lina

snart sportlov!

Hej,


har snart gjort klart mitt mattekapitel som igentligen ska vara klart om en vecka. Men jag tycker faktist att det är jätte skönt att vara ute med läxor i god tid. Och få tid att koncentrera sig på andra saker som man i vanliga fall inte har tid med att göra. Idag i skolan så hade vi nationellt prov (matte) jag tycker och hoppas att  det gick bra för mig!


Hare bäzzt /Lina <3

- lipa,lipa kärleks pipa om du lipar mera så blir du kär i flera ♥

NP

Hej,


idag i skolan gjorde vi inget speciellt ... Vi gjorde nationella prov i matte,ett ämne som jag värkligen inte tycker om. Jag skulle varit med Olivia idag,men jag orkade värkligen inte. Matten körde slut på mig. När jag kom hem efter skolan så hade jag fått ett brev ifrån den skolan jag ska börja i sexan. Man skulle bl.a fylla i villket språk man ville välja. Det språket jag valde var spanska :)..

Pöss / Lina


En muuuuumsig bild på dem supergoda rulltårtorna vi käkade !..


Suddig :/

Tro på vänskapen

Hejsan!,


förlåt att min bloggning idag varit usel,jag har inte bloggat en smula idag. Jag har gjort massa andra (oviktiga) saker idag att jag helt glömt bort datorn.Ska försöka göra så att detta inte händer igen! Idag så var jag inte på träningen för att jag känner mig lite hängig och så har jag en fruktansvärd smärta i foten. Plus att idag så har
jag mestadels bara längtat till sommaren, gaaaaah!..


Ni får hare bäzzta / Lina

IM HAPPY..


SISTA INLÄGGET FÖR IDAG<3

Hejhej,


har inte gjort så värst mycket idag!, suttit och kört sönder dator..Sen typ inge mera? Eller jo har ju gjort mina läxor,städat mitt rum, och läst min jätte bra bok. När Melodifestivalen börjar tror jag att jag ska läsa den,
jag tycker ju att melodifestivalen är tråkig som ni vet :/

GÖDNAIGHT


har denhära bilden som tillfällig på Messenger , PEACE OFF<3

I will,I can,Im do it , God bless it!

Hej,


idag har jag spenderat mesta dels utav tiden här hemma med att checka in fokis  blogg och lite läxa (även fast att jag inte behöver) Idag så är det också melodifestivalen , jag tycker att årets melodifestival är fruktansvärst tråkigt så inget melodifestival för mig nej!

Hare bäst och käka mycket godis nu!,pöss!


En mycket trött - Morgon-Lina

SOUND

Hej,


har ju bara 1 lektion på fredagar och idag så hade jag syslöjd. Justnu så håller jag på att göra en kudde. Hoppas att den blir så bra som jag vill :d. Idag så antar jag att det blir mycket gött att få äta,längtar redan haha!
SugarKing X D.

Pöss / LiNa


PÖSSPÖSS- TO EVERYONE <3


GoDnIgHt

GODNATT,



Hoppas ni sover gött :),skall inte sova nu men sista inlägget för idag blir det :/,

pösshej!/lina

JUST SMILE THAT I SAD BEFORE.

Semlor är gott!

Hej,


idag så har jag såklart varit i skolan,och imorgon så kommer min klass nya fröken !. Sen efter skolan så åkte jag hem till mig och gjorde lite matte med det nya kapitlet som vi fått i skolan :). Sen så kom mamma hem och då så skulle hon gå till affären då följde jag med henne,och dåså var det halva priset på alla semlor på bageriet så nu har mamma och jag köpt semlor till alla i hela familjen :D

 Love / LINA


aldrig att jag bor med henne.

Hej,


idag har jag bara pluggat,pluggat,pluggat! Det är därför som min bloggning har varit fruktansvärt dålig idag..!
Jag läser också justnu en jätte bra bok som heter : aldrig att jag bor med henne


LOVE/LINA

A PICTURE TO YOU & YOU

7:ans mattebok

Hej,


idag tror jag att jag går på träningen,vet inte om jag kan få skjuss av mamma... Menmen,idag i skolan så var idrotten inställd,jätte skönt tycker jag!:). Och igår så gjorde jag 7:ans mattebok ,jag är både chokad och glad att jag klarade av att göra den. Ska chatta vidare på msn nu :),


pöss / LiNa!



The legend of the seeker

Hej!,

kollar justnu på the legend of the seeker!, det programmet gillar jag värkligen :)!.. Ska checka vidare på programmet. Snart så kommer Olivia hit också :)<3,men ni får ha det bäst :D!


//Lina

A smile to YOU

åh?! -.-'

Hej,

är ganska sur justnu :(,inget av planerna idag värkar tajma i rätt tid justnu.

• ingen fotboll

• mattebok=borta?

Hemma idag alltså.. .crap!


/Lina


cookie :D

Hej!,

igår så bakade ju jag&mamma rulltårta :). Den var supergood !!. Idag så ska jag iväg på fotbollsträning,och nu ska jag göra klart lite utav min lilla bit utav matten som jag har kvar :d.Jag visar bilderna på rulltårtan sen. Jag åt ju taco också och den var lika god som vanlig :p.


Löööv / Lina



MYCKET SNÖ,VA ? xd

sudda bort din sura min!

Heej,


idag har jag varit ute och skottat lite snö,och gått till affären med mamma. Idag så blir det lite tacotime ;).Sen så idag ska vi baka rulltårta.Självklart så kommer ni få resultaten hur smarriga dom kommer att se ut...Och ni får ju inte bara glömma att på måndag är det Alla Hjärtans Dag.

Här kommer outfit & facelook :




Tröja- H&M

Byxa- KappAhl

d.s,byxorna är helt nya :D


Uppsatt i en Bulle


WIHOOOOO

Hejsanhoppsan!,


solen lyser in i ansiktet på mig!,  jag har inte sätt så mycket utav solen på länge :),kul att det börjar gå frammåt imot sommaren :D. Jag & Mamma hade tänkt oss att baka kakor, men vifårse för att vi vet inte om vi har alla ingredienser. Jag hoppas också att jag kan gå ut och ta ett par fina bilder i den härligt nedlagda snön. Snön
är upp till midjan menmen... och förrästen så har snöstormen lagt ner sitt nu på eftermiddagen!

,förlåt för sånt inlägg. Jag hade gääärna villjat blogga mera!.. men ni måste ju också  orka läsa  :d

//LLIIIIINA


SMILE

NYTT

Hej,

hade tänkt visa upp 1 byxa och 3 krämer som jag köpt för ett tag sen. Outfit & Facelook visas upp i dethära inlägget också :).


Bas linne- Cubus ♥

Mjukisbyxa- Lindex ♥




Uppsatt hår


3 KRÄMER 
         BYXA- 
H&M                   LINDEX

hemma !

Hej,

idag är jag hemma!,ni som har läst nyheterna förstår nog säkerligen... :S. Om ni inte har läst får ni nog allt ta er en titt. Skolan är också stängd nu p.g.a snöstormen här i sthlm. Ja,det är en snöstorm. När jag koller ut genom
fönstret på dem som försöker att gå ute,hahha dom går som hyenor X D<3,men pööössS!


YOU CAN ALWAYS SMILE WITH YOUR EYES

vanlig skoldag

Hej,



Idag hade vi vanlig,tråkig skoldag!.. Vi hade ett par lekar imot slutet men jag ger dem nog bara ett OK. Imorgon är det ju iallafall fredag,supersköööönt! Jag vet inte om jag ska kolla på Lets dance..det är ju ganska tråkigt. Men vi får see :D!...


//Liiiina

Popcooorn!!!, jag tog bilden förra letsdance :D


Imorgon

Tjenare,


hade lust att föra vidare ett yttligare till inlägg!,det är så kul att blogga :D! (Hade tänkt att berätta morgondagen) Imorgon i skolan så ska vi ha ett prov om Isvett. Jag har inte övat så speciellt mycket men jag hoppas på ett bra resultat !
Loooove // Lina


Jag som liten! , nice frilla vaa?  ;)

Ovanlig skoldag!

Hej,


Idag så hade vi inget arbete i skolan,super skönt!.. Vi hade ju somsagt fångarna på fortet istället. Eftersom att  alla skolans fröknar är på kurs,förutom idrottslärarna. Min klass kom 2:a. Men vi är endå världens bästa klass!:D

Löööv / LIIIINA


Jagvet att bilden inte är den bästa,men jag hoppas att den åtminstone duger

Imorgon väntar oss en ny dag

Hej,

Kom nyss hem ifrån Isabella,jag hade det jätte kul.. Och hennes lillebrorsa är stojjig!  Varje gång jag är  hos isabella fylls jag alltid med massa glädje tårar, och skratt..

Näe,nu ska jag glo på tvn! / LaInaa..


Glajj-Nörd! ,hiih!


Fångarna På Fortet <3

Hej!,


ni som läste min blogg igår kanske märkte att jag inte bloggade då. Jag är värkligen ledsen för att jag inte gjorde det. Men somsagt så har jag annat viktigt att göra. Bloggen ska inte komma i första hand som jag sagt många ggr
tidigare :/.. Imorgon i skolan så ska vi ha en slags "fångarna på fortet", klass imot klass.. Hoppas att min klass
vinner :D!!

Löööv / Lina


Fotographi / Jag

Måndag's morgon..

Hej!,

idag vet jag inte varför jag vaknat så tidigt.. För att idag så har jag sovmorgon :).. Och nu har min lärare Sara slutat. Eller hon är ju inte min lärare längre,men nåja!. Igår så körde jag en fotbollscup och gissa vad ?.. den vann
vi med storm :)!!,jag är super glad!,wihoo.. Tillbaks till arbetet nudå... -.-


Löööv / Lina


Mycket gladare var jag en denhära bilden,det tror jag att ni förstår X D.

Melodifestivalen 2011

Hej!,

Om några timmar så börjar Melodifestivalen, det kommer nog inte vara så skoj som alla melodifestivalarna har varit. Men jag hoppas på det är OK iallafall :).. När jag säger att jag inte tror att det kommer bli lika skoj så menar jag att det typ blir som Lets dance.. Ja nivet?..Lite ute sisådär.Men hoppas fungerar alltid ;)

Pösshej


Hipphipphurra för Melodifestivalen


Semlor!

Hejhej!,


Kollar på ett program som är hyffsat bra på kanal fyra, har snart också läst ut Harry Potter boken :).
Idag vi 13 tiden så gick jag och följde med till affären med min mamma. Och då köpte jag en semla.
Det är ju inte fettisdagen ännu men ett litet smakprov prövade jag på :d. Semlor är superdupergoda:D!


Tjabba!

Tjabba!,

idag så har det inte hänt mycket alls .. men imorgon så ska jag spela fotbollscup! Villket som kommer bli superkul.Jag tog också några bilder idag som jag kommer visa upp!. Men i dethära inlägget så visar jag
bara upp min facelook och min outfit :d!








T-SHIRT- Kroatien

KORBYXA- H&M


Löv / Lina

SÄGER JAG GODNATT ...FÖR TIDIGT ? XD

Hejsan:),


nu börjar det gå ut emot kvällen,och då blir det sedan antagligen massor med popcorn... Och lets dance.
Vi får ju heller inte glömma Legend of the seeker :) Det blir nog sista inlägget för ikväll och jag hoppas att
inte eran favorit dansare åker ut på lets dance,om ni nu ska kolla på det :)).

Pussheej :D


Fotographi: Jag /

Bytt header!

Hej,

idag så har jag bytt header,min bästa hittils! Bara att jag tycker att den är ganska förstor :o. Nu har min fröken Sara slutat :(, villket som är super tråkigt.Jag önskar henne lycka till i framtiden och att vi ses någon gång igen!

Ska äta lite mellis nu,pösshajj:).


Fotographi: Jag /

NATIONELLA PROV

Hej,


idag i skolan så hade vi nationella prov i "hör-förståelse inom området engelska" Jag känner på mig att det gick ganska bra,nu gäller det bara att hoppas och tro :). Imorgon så slutar min fröken Sara,det är hennes sista dag
på skolan imorgon. Jag önskar henne lycka till,och hoppas att det kommer bli bättre frammåt i tiden.

Nu ska jag plugga lite på datan,men vi hörs :)!


Photographi: Självutlösare

Läxa,Läxa.. & ytterligare ett Läxa

Hej,

här hemma hos mig så gasar solen in igenom fönsterrutan,jag har ägnat mesta dels tid här hemma med
att kära lite läxa, vi har massor med prov,nationella prov & läxor nu! Så jag pluggar på riktigt hårt!

Hoppas att ni inte får lika mycket läxor som jag här hemma,hihi! pösshej

RSS 2.0